TAPIRAZAS. NOVO ÉXITO DE PARTICIPACIÓN
Un ano máis, a federación puxo a disposición de todo o público da Semana Verde o restaurante TAPIRAZAS, exclusivamente adicado ás autóctonas.
Co bo sabor de boca que nos deixou a pasada edición, desta volta fomos reincidentes tanto a hora de contar co equipo como co chef Antonio Díaz do "Restaurante Andarubel-Fragas do Eume", de Pontedeume. E como non podía ser doutro xeito non defraudaron. Sen o traballo de todos eles non sería posible dar servicio a tantos visitantes..
O que lle pedíamos e que presentase as nosas razas dun xeito atractivo a todos os que nunca as tiveran probado. E doutra banda, conseguir que os asiduos cada ano a esta cita non viran frustradas a súas expectativas. Obxetivo cumprido.
Algúns pratos do MENÚ.
CATRO CRIADORES DAS NOSAS RAZAS PARTICIPARON NAS X XORNADAS DE RAZAS AUTÓCTONAS ESPAÑOLAS ORGANIZADAS POR FEDERAPES.
Decembro 2015-Ourense
O día 10 de decembro celebráronse en Ourense as X xornadas de razas autóctonas españolas na que se abordaron distintos temas sobre a situación das razas autóctonas en perigo de extinción, e onde participaron en ...
ÉXITO DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO EXPOLUGO 2015
Lugo. días 3 e 4 de outubro de 2015
AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS E OS SEUS PRODUTOS SERÁN AS PROTAGONISTAS NA FEIRA EXPOLUGO 2015
Lugo. días 3 e 4 de outubro de 2015
Este fin de semana, e con motivo das festas de San Froilán, os días 3 e 4 de outubro vaise celebrar en Lugo outra edición da feira EXPOLUGO, sito no Pazo de Feiras e Congresos ...
AS AUTÓCTONAS NA FESTA MEDIEVAL DE MACEDA
SÁBADO, 15 DE AGOSTO DE 2015
As autóctonas de Maceda tamén quixeron participar desta Festa Medieval. O Concello de Maceda conta con máis de unha ducia de explotacións adicadas a cría de razas autóctonas en perigo de extinción. A implantación de ...
PRODUTO VENDIDO EN SALIMAT
O 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT pechaba con unha importante afluencia de público especialmente na xornada do domingo día 15. Os visitantes podían mercar, nos stands que puxemos a disposición dos nosos gandeiros, carne ...
TAPIRAZAS. NOVO ÉXITO DE PARTICIPACIÓN
Un ano máis, a federación puxo a disposición de todo o público da Semana Verde o restaurante TAPIRAZAS, exclusivamente adicado ás autóctonas. Co bo sabor de boca que nos deixou a pasada edición, desta volta fomos ...
MENÚ DEGUSTACIÓN DE AUTÓCTONAS NO TAPIRAZAS
BOAGA presenta por terceiro ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas ubicado como en pasadas edicións no interior do pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda. Donde o cociñeiro Antonio Díaz Calvo (de restaurante ...