PRODUTO VENDIDO EN SALIMAT
O 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT pechaba con unha importante afluencia de público especialmente na xornada do domingo día 15. Os visitantes podían mercar, nos stands que puxemos a disposición dos nosos gandeiros, carne ...
NOVAS XORNADAS DE VIANESA NO RESTAURANTE SANTA COMBA
13 ó 30 de xuño
O restaurante Parrillada Santa Comba (San Pedro de Santa Comba, Lugo) acolle unhas novas xornadas gastronómicas de tenreira de raza Vianesa. Os animais proceden da explotación Ganadería GAYO (Biduedo. Triacastela Lugo). Contacto coa Ganadería GAYO ...
TAPIRAZAS. NOVO ÉXITO DE PARTICIPACIÓN
Un ano máis, a federación puxo a disposición de todo o público da Semana Verde o restaurante TAPIRAZAS, exclusivamente adicado ás autóctonas. Co bo sabor de boca que nos deixou a pasada edición, desta volta fomos ...
E A VIANESA GAÑADORA FOI...
III CONCURSO MORFOLÓXICO RAZA VIANESA
A sorpresa do certame dábaa a explotación que Miguel Gómez ten en Xinzo da Costa, en Maceda. Que se facía co primeiro premio coa vaca VILAZA que se destacaba cunha puntuación de 81.5 puntos. A segunda e ...
MENÚ DEGUSTACIÓN DE AUTÓCTONAS NO TAPIRAZAS
BOAGA presenta por terceiro ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas ubicado como en pasadas edicións no interior do pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda. Donde o cociñeiro Antonio Díaz Calvo (de restaurante ...