Limpar

PRODUTO VENDIDO EN SALIMAT

[PRODUTO VENDIDO EN SALIMAT - uploads/9/news/dsc_0045.jpg]

O 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT pechaba con unha importante afluencia de público especialmente na xornada do domingo día 15. Os visitantes podían mercar, nos stands que puxemos a disposición dos nosos gandeiros, carne ...

Ler Máis »

NOVAS XORNADAS DE VIANESA NO RESTAURANTE SANTA COMBA

13 ó 30 de xuño
[NOVAS XORNADAS DE VIANESA NO RESTAURANTE SANTA COMBA - uploads/9/news/parrillada-santa-comba-xuno2015.png]

O restaurante Parrillada Santa Comba (San Pedro de Santa Comba, Lugo) acolle unhas novas xornadas gastronómicas de tenreira de raza Vianesa. Os animais proceden da explotación Ganadería GAYO (Biduedo. Triacastela Lugo). Contacto coa Ganadería GAYO ...

Ler Máis »

TAPIRAZAS. NOVO ÉXITO DE PARTICIPACIÓN

[TAPIRAZAS. NOVO ÉXITO DE PARTICIPACIÓN - uploads/9/news/dsc_0097.jpg]

Un ano máis, a federación puxo a disposición de todo o público da Semana Verde o restaurante TAPIRAZAS, exclusivamente adicado ás autóctonas. Co bo sabor de boca que nos deixou a pasada edición, desta volta fomos ...

Ler Máis »

E A VIANESA GAÑADORA FOI...

III CONCURSO MORFOLÓXICO RAZA VIANESA
[E A VIANESA GAÑADORA FOI... - uploads/9/news/ganador-vianesa.jpg]

A sorpresa do certame dábaa a explotación que  Miguel Gómez ten en Xinzo da Costa, en Maceda. Que se facía co primeiro premio coa vaca VILAZA que se destacaba cunha puntuación de 81.5 puntos. A segunda e ...

Ler Máis »

MENÚ DEGUSTACIÓN DE AUTÓCTONAS NO TAPIRAZAS

[MENÚ DEGUSTACIÓN DE AUTÓCTONAS NO TAPIRAZAS - uploads/9/news/mjawec0tms0wlxvwbg9hzhmvos9uzxdzl2ltz185mtmzlmpwzw1.jpg]

BOAGA presenta por terceiro ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas ubicado como en pasadas edicións no interior do pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda. Donde o cociñeiro Antonio Díaz Calvo (de restaurante ...

Ler Máis »

AS RAZAS AUTÓCTONAS PARTÍCIPES NA XORNADA SOBRE BOSQUES SOSTIBLES E GASTRONOMÍA GALEGA.

Centro Superior de Hostelería de Galicia. Santiago. 06/05/2015
[AS RAZAS AUTÓCTONAS PARTÍCIPES NA XORNADA SOBRE BOSQUES SOSTIBLES E GASTRONOMÍA GALEGA. - uploads/9/news/dscn9833.jpg]
O mércores 6 de mayo impartiuse una xornada sobre “Bosques Sostenibles y Gastronomía Gallega. PEFC, garantía de trazabilidad de los productos del bosque”, na Escola Superior de Hostelería de Galicia en Santiago de Compostela. O encontro foi ...
Ler Máis »

AS RAZAS AUTÓCTONAS NA VI FEIRA DE ARTESANÍA E PRODUTOS DA ZONA EN TRIACASTELA

TRIACASTELA (LUGO) sábado 4 de abril de 2015
[AS RAZAS AUTÓCTONAS NA VI FEIRA DE ARTESANÍA E PRODUTOS DA ZONA EN TRIACASTELA - uploads/9/news/feira-de-triacastela-2015.png]
O sábado día 4 de abril de 2015, celébrase a “VI Feira de Artesanía e Produtos da Zona” en Triacastela-Lugo. A partires das 10 da mañá na Praza do Consistorio, poderanse visitar os postos cos ...
Ler Máis »

AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS ESTARÁN EN CIMAG-GANDAGRO 2015

do 19 ao 21 de febreiro de 2015. Recinto feiral de Silleda
[AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS ESTARÁN EN CIMAG-GANDAGRO 2015 - uploads/9/news/cimag-gandagro-2015.png]
Do 19 ao 21 de febreiro de 2015, celébrase Cimag-GandAgro 2015, unha feira profesional de Maquinaria, Agricultura e Gandería, no que haberá xornadas técnicas, concursos e exposicións. BOAGA xunto coas asociacións integradas, participarán con exposición ...
Ler Máis »