Limpar

ROCÍO GARRIDO PRESENTARÁ O RECEITARIO “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE OURENSE

[ROCÍO GARRIDO PRESENTARÁ O RECEITARIO “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE OURENSE - uploads/9/news/portada-cocinando-coas-razas-autoctonas_1.jpg]

05.06.2013. Este sábado 8 de xuño, ás 12.00 horas, Rocío Garrido Caramés presentará o seu receitario Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Ourense, que está instalada na Alameda da cidade. A continuación, a autora asinará exemplares nas casetas das librerías onde se vende esta publicación.

Ler Máis »

As razas autóctonas galegas terán un papel protagonista na Semana Verde

[As razas autóctonas galegas terán un papel protagonista na Semana Verde - uploads/9/news/dsc_0406.jpg]

29.05.2013. O recinto feiral de Silleda acollerá do 13 ao 16 de xuño a 36º Semana Verde de Galicia, unha edición na que as razas autóctonas galegas en perigo extinción serán sen dúbida as protagonistas dentro da área gandeira.

Ler Máis »

ROCÍO GARRIDO FIRMOU EXEMPLARES DE “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA CIDADE DO LÉREZ

[ROCÍO GARRIDO FIRMOU EXEMPLARES DE  “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA CIDADE DO LÉREZ - uploads/9/news/foto_roci.jpg]

27.05.2013. Este sábado, Rocío Garrido Caramés presentou o seu libro de receitas Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Pontevedra. A continuación, a autora firmou exemplares na caseta da Libraría Pedreira.

Ler Máis »

PRESENTACIÓN DO RECEITARIO “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE PONTEVEDRA

[PRESENTACIÓN DO RECEITARIO  “COCIÑANDO COAS RAZAS AUTÓCTONAS” NA FEIRA DO LIBRO DE PONTEVEDRA - uploads/9/news/portada_autoctonas_1.jpg]

23.05.2013. Mañá, sábado 25 de maio, ás 12.00 horas, Rocío Garrido Caramés presentará o seu libro de receitas Cociñando coas razas autóctonas na Feira do Libro de Pontevedra. A continuación, a autora firmará exemplares na ...

Ler Máis »

Xornadas de tenreira Cachena no restaurante Santa Comba

[Xornadas de tenreira Cachena no restaurante Santa Comba - uploads/9/news/santa-comba-2x2-cachena-nuevo.jpg]

21.05.2013. Dende hoxe e ata o vindeiro día 10 de xuño, o restaurante parrillada Santa Comba (San Pedro de Santa Comba, Lugo) acolle unhas xornadas gastronómicas de tenreira de raza Cachena procedentes de animais seleccionados da explotación Cachenas de San Breixo (Triacastela, Lugo).

Ler Máis »

XORNADAS GASTRONÓMICAS DE CORDEIRO DE RAZA OVELLA GALEGA NO RESTAURANTE RÍO LEA

[XORNADAS GASTRONÓMICAS DE CORDEIRO DE RAZA OVELLA GALEGA NO RESTAURANTE RÍO LEA - uploads/9/news/ovella_galega_rio_lea_2j.peg]

06.05.2013. O restaurante Río Lea (Castro de Ribeiras de Lea, Lugo) está celebrando dende o 3 de maio as Xornadas Gastronómicas de Cordeiro de Raza Ovella Galega. Prolongaranse ata o día 26 deste mes e consisten no ofrecemento dun menú selecto a base de canelóns de cordeiro, cordeiro asado, sobremesas caseiras e viño Ribeira Sacra Valcar.

Ler Máis »

O blogueiro Enric Ribera dedícalle un post ás razas autóctonas galegas

[O blogueiro Enric Ribera dedícalle un post ás razas autóctonas galegas - uploads/9/news/sin-titulo.jpg]

03.05.2013. O xornalista e escritor Enric Ribera Gabandé vén de publicar no seu blog da rede social TV Cocina unha entrada dedicada a cada unha das razas autóctonas de Galicia en perigo de extinción. No ...

Ler Máis »

X Festa da Empanada de Forquellas e Cachena en Entrimo

[X Festa da Empanada de Forquellas e Cachena en Entrimo - uploads/9/news/miniatura-empanada_1.jpg]

2.05.2013. Este domingo 5 de maio celebrarase a X edición da Festa da Empanada de Forquellas e Cachena da Serra do Quinxo, que terá lugar no pavillón polideportivo de Entrimo (Ourense). A comida comezará a partir das dúas do mediodía e os asistentes poderán degustar un menú composto por empanada, carne cocida, pan, viño e sobremesa. O prezo da ración será de 12 euros por persoa.

Ler Máis »