ÉXITO NA EXPOSICIÓN E VENDA DE PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS
Salimat-Semana Verde 2014. Silleda (12-15 de xuño de 2014)
GRANDE ÉXITO DA CARNE DE AUTÓCTONAS NO RESTAURANTE TAPIRAZAS (SALIMAT 2014)
Salimat-Semana Verde 2014. Silleda (12-15 de xuño de 2014)
SALIMAT COMERCIALIZARÁ CARNE E PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NA SEMANA VERDE DE SILLEDA DO 12 AO 15 DE XUÑO DE 2014
DO 12 AO 15 DE XUÑO DE 2014, RECINTO FEIRAL DE SILLEDA (PONTEVEDRA)
PRESENTACIÓN DUN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS, SALIMAT -SEMANA VERDE 2014
DO 12 AO 15 DE XUÑO DE 2014, RECINTO FEIRAL DE SILLEDA (PONTEVEDRA)
XORNADAS TÉCNICAS DE RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS EN PERIGO DE EXTINCIÓN(RR.AA.GG.PEX) NA SEMANA VERDE 2014
do 13 ao 15 de xuño de 2014. PAVILLÓN DE GANDERÍA, nº3 (O carón do Stand de BOAGA)
AS RAZAS AUTÓCTONAS NA FEIRA DE PRODUCTOS DO CAMPO E ARTESANÍA EN LUGO.
23-25 maio 2014 -Lugo
EXPOSICIÓN RAZAS AUTÓCTONAS NA FESTA DA FILLOA DE MUIMENTA 1 DE MAIO 2014
1 de maio de 2014. Recinto feiral "Manuel Vila" - Muimenta
PREGUNTAS MAIS FRECUENTES SOBRE A PAC 2014-2020 E SOBRE AS CESIÓNS DE DEREITOS DE PAGO ÚNICO
29 de abril de 2014
XORNADAS TÉCNICAS DAS RAZAS AUTÓCTONAS DE GALICIA EN PERIGO DE EXTINCIÓN NA 36ª SEMANA VERDE DE GALICIA
06.06.2013. Este ano, Boaga organiza as Xornadas Técnicas das Razas Autóctonas de Galicia en Perigo de Extinción no marco da 36ª Semana Verde de Galicia. Terán lugar no recinto Feira Internacional de Galicia de Silleda a fin de semana do 15 e 16 de xuño.
Nestas xornadas trataránse diversos temas sobre as razas autóctonas en perigo de extinción (Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá, Vianesa, Galiña de Mos, Ovella Galega e Porco Celta): os seus censos e distribución en España, sistemas de explotación e producións artesanais, características produtivas, de canal e de carne e programas de conservación, así como un módulo sobre economía nas explotacións gandeiras.
A temática vai dirixida aos criadores e ao público en xeral coa finalidade de dar a coñecer mellor as características das razas e fomentar tanto a súa crianza, respectuosa co medio ambiente e sostible, coma o seu consumo, dado que son carnes de alta calidade e características especiais.
O programa completo das xornadas pódese consultar no seguinte enlace: