AS RAZAS AUTÓCTONAS NA VI FEIRA DE ARTESANÍA E PRODUTOS DA ZONA EN TRIACASTELA
TRIACASTELA (LUGO) sábado 4 de abril de 2015
AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS ESTARÁN EN CIMAG-GANDAGRO 2015
do 19 ao 21 de febreiro de 2015. Recinto feiral de Silleda
AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NA FEIRA CABALAR DE SAN MARTIÑO DE TEO 2014
11 de novembro 2014, Lugar de Francos-Calo (Concello de Teo)
CONVOCATORIA CURSOS DE PRIMEIROS AUXILIOS NO SECTOR AGROGANDEIRO E FORESTAL
AS RAZAS AUTÓCTONAS PARTICIPARÁN NO EXPOLUGO 2014
4 e 5 de outubro de 2014, Recinto Feiral Lugo.
FEIRA DAS CABRAS DE MERLÁN 2014
Domingo 21 de septiembre
A CARNE DE RAZA CACHENA NO V FEIRÓN MEDIEVAL DOS ANDRADE (PONTEDEUME)
4, 5 e 6 de xullo de 2014- Pontedeume (A Coruña)
EXPOSICIÓN DE ANIMAIS NA SEMANA VERDE 2014. RESULTADOS DOS CONCURSOS MORFOLÓXICOS DAS RAZAS CACHENA, VIANESA, CALDELÁ E GALIÑA DE MOS
Semana Verde 2014. Silleda (12-15 de xuño de 2014)
Fai uns días rematou a Feira Internacional de Galicia-Semana Verde 2014. Foron uns días cheos de actividades e promoción das razas autóctonas galegas en perigo de extinción. Queremos felicitar a todolos gandeiros que quixeron participar ...
PRESENTACIÓN DUN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS, SALIMAT -SEMANA VERDE 2014
DO 12 AO 15 DE XUÑO DE 2014, RECINTO FEIRAL DE SILLEDA (PONTEVEDRA)
Neste ano 2014 e dentro das actividades a celebrar do 12 ao 15 de xuño no XVIII Salón de Alimentación do Atlántico – Salimat, no pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda, dentro da 37ª Feria Internacional Semana Verde de Galicia, BOAGA presenta por segundo ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas con produtos das razas autóctonas galegas en perigo de extinción. Esta actividade ten por obxectivo promocionar as razas autóctonas galegas e os seus produtos, poñendo en valor as excelentes cualidades culinarias e sensoriais, diferenciándose como produtos únicos e de calidade.
Xunto con BOAGA e as asociacións de criadores de cada unha das razas pertencentes á Federación, participarán o cociñeiro , e as Antonio Díaz Calvo (restaurante ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME)bodegas Fernández Rodriguez S.C. - ADEGA DA CAPELA e ADEGA CACHÍN S.C., cos viños Pousadoiro (Ribeiro) e Peza do Rei (Ribeira Sacra).
ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME, elaborará as tapas cos produtos das razas autóctonas galegas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá, Vianesa, Ovella Galega, Cabra Galega e Galiña de Mos, que se acompañarán de pan e bebida. O menú degustación con produtos de autóctonas consta de dezaseis tapas distintas, distribuídas en 4 tapas por día, bebida e pan. TapiRazas estará en funcionamento de xoves a domingo a partires das 13:00 h no pavillón 1, cun menú degustación.
Para descargar o menú pincha en: MENÚ TAPIRAZAS 2014