AS RAZAS AUTÓCTONAS NA FEIRA MEDIEVAL DE MACEDA 2017
15 de agosto de 2017. Maceda (Ourense)
Como en anos anteriores, as razas autóctonas galegas participarán na feira e mercado medieval de Maceda, que se celebrará o martes 15 de agosto. Os criadores Juan M Lage, Pilar Martínez, Concepción Gómez, José Manuel ...
RESULTADOS DOS CONCURSOS MORFOLÓXICOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NA SEMANA VERDE 2017
Silleda (Pontevedra).8-11 xuño 2017
· Pechouse una grande edición da Feira Semana Verde de Galicia. Houbo récord de participación con 51 criadores nos diferentes concursos das razas Galiña de Mos e das bovinas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá ...
MOITOS CONTACTOS EN SALIMAT 2017
Silleda (Pontevedra). 8-11 de xuño de 2017
No Salón da Alimentación do Atlantico, que se celebrou en Semana Verde, na zona "DE NOS A VOS" expuxeron productos das razas autóctonas os seguintes criadores: (FOTOS STANDS CRIADORES RAZAS AUTÓCTONAS) · “GANADERÍA BALÍN” De ...
ÉXITO ROTUNDO NO RESTAURANTE TAPIRAZAS
Silleda (Pontevedra). 8 ao 11 de xuño de 2017
AS RAZAS AUTÓCTONAS NA SEMANA VERDE (VÍDEO E FOTOS)
Semana Verde 2017. 8-11 xuño de 2017
• AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS TRIUNFARON EN GANDAGRO
Silleda (Pontevedra). Do 26 ao 28 de xaneiro 2017
AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS E OS SEUS PRODUTOS PROTAGONISTAS NA FEIRA EXPOLUGO A RURAL 2016
Pazo de Feiras e Congresos de Lugo. 8 e 9 de outubro 2016
Este fin de semana, e con motivo das festas de San Froilán, os días 8 e 9 de outubro vaise celebrar en Lugo outra edición da feira EXPOLUGO LA RURAL, sito no Pazo de Feiras ...
AS RAZAS AUTÓCTONAS NA FEIRA DO POLDRO EN MURAS
25 de setembro 2016. Muras-Lugo
Esta fin de semana, o domingo día 25, a cita é no Concello de Muras onde se vai a celebrar unha nova edición da Feira do Poldro e do Gando de Monte. Contaremos coa presencia ...
GRANDE ÉXITO DA CARNE DE AUTÓCTONAS NO RESTAURANTE TAPIRAZAS (SALIMAT 2014)
Salimat-Semana Verde 2014. Silleda (12-15 de xuño de 2014)
No restaurante TapiRazas, propiedade da Federación de razas autóctonas de Galicia -BOAGA, fixemos degustacións de todas as nosas razas autóctonas. Os menús foron elaborados polo equipo do restaurante Andarubel- Fragas do Eume, de Pontedeume, capitaneados polo chef Antonio Díaz. O éxito foi tal que se agotou o produto previsto todos os días. O comentario resumo xeral era “está boísimo todo”.
Dende a Federación, BOAGA, queremos agradecer e felicitar a Antonio e ao seu equipo de profesionais, por querer colaborar con nos, sen eles o éxito non sería tal. Con bo produto, boa preparación, elaboración e presentación o éxito estivo garantido.
A continuación, pinchando en MENÚS TAPIRAZAS 2014, mostramos o documento gráfico de moitos dos pratos degustados e mais de distintos momentos nos 4 días que durou a feira.