A FEDERACIÓN DE RAZAS AUTÓCTONAS DE GALICIA-BOAGA EN COLABORACIÓN CO COCIÑEIRO ANTONIO DÍAZ DO RESTAURANTE ANDARUBEL, PRESENTAN NO 20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT, UN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS. Neste ano ...
Quince criadores de razas autóctonas galegas pertencentes as asociacións integradas na Federación de Razas autóctonas de Galicia - BOAGA, presentarán en exposición e venda, a carne e os produtos derivados das razas autóctonas galegas en ...
O pasado sábado 23 de abril, un grupo de cociñeiros promocionaron mediante un showcooking ás razas autóctonas no Mercado Municipal de Pontevedra. Os chef Iñaki Bretal, Rubén Vallejo e Rocío Garrido cociñaron Tataki de raza ...
A Asociación Cultural Arracada, do concello ourensán do Irixo, organiza este venres, 4 de marzo e o sábado día 5, a primeira edición das Xornadas de Dinamización e Aproveitamento Sostible Dos montes Do Irixo. Nestas ...
O sábado 19 de marzo celébrase a “Xuntanza Cabalar os Casás” en Cerdido. Ao remate das carreiras, sortearase un cabrito de Raza Cabra Galega, aportado por un dos socios de CAPRIGA procedente dunha explotación do Concello de Cerdido.
Máis información en “XUNTANZA CABALAR OS CASÁS”
O domingo 7 de febreiro celebrouse a Feira do Grelo das Pontes. Como novidade este ano houbo unha mostra de razas autóctonas organizada polo concello da localidade e a Federación de Razas Autóctonas de Galicia-Boaga. ...
O domingo 7 de febreiro celébrase a XXXVI Feira do Grelo Nas Pontes de García Rodríguez, provincia da Coruña. Alí haberá unha mostra de razas autóctonas onde estará a Galiña de Mos , Ovella Gallega, ...
Mañá comeza unha nova edición de Xantar, a 17ª edición do Salón Internacional de Gastronomía e Turismo XANTAR, que se celebrará do 3 ao 7 de febreiro de 2016 no recinto Feiral Expourense,(Finca Sevilla s/n ...
El 28 de febrero, participamos en la 4ª edición del Galicia Market place, que se celebró en el círculo de empresarios de Galicia, en Vigo. Estos encuentros, consistieron en mesas redondas, coloquios, almuerzos sectoriales, parladoiros y showcooking entre otras actividades, para hablar sobre los productos agro-mar-alimentarios de Galicia en los mercados nacionales e internacionales, la importancia de la diferenciación para ganar competitividad. Se habló de DOs, sellos de identidad, IGPs y otras marcas, que sirven para afianzar la calidad de los productos gallegos en nuevos canales de distribución. Se expusieron interesantes iniciativas empresariales gallegas del sector agrario y del mar.
Las siguientes imágenes están publicadas en el facebook del círculo de empresarios de Galicia (@circuloempresariosgalicia)