Limpar
uploads/9/news/img_3220.jpg

MOITOS CONTACTOS EN SALIMAT 2017

Silleda (Pontevedra). 8-11 de xuño de 2017

No Salón da Alimentación do Atlantico, que se celebrou en Semana Verde, na zona "DE NOS A VOS" expuxeron productos das razas autóctonas os seguintes criadores: (FOTOS STANDS CRIADORES RAZAS AUTÓCTONAS) ·         “GANADERÍA BALÍN” De ...


Ler Máis »

uploads/9/news/restaurante-tapirazas.jpg

ÉXITO ROTUNDO NO RESTAURANTE TAPIRAZAS

Silleda (Pontevedra). 8 ao 11 de xuño de 2017

Este ano o restaurante Tapirazas foi un fervedoiro de comensais!, tanto que nos 4 días das degustacións superáronse as previsións de anos anteriores, e agotouse a mercancía. Máis de 1000 menús foron servidos polo cociñeiro Antonio Díaz (Restaurante Andarubel). Como mostra pódense descargar as exquisitas preparacións que puideron degustar os comensais que pasaron nos 4 días da feira.

FOTOS TAPIRAZAS


Ler Máis »

uploads/9/news/video-resumo-semana-verde.png

AS RAZAS AUTÓCTONAS NA SEMANA VERDE (VÍDEO E FOTOS)

Semana Verde 2017. 8-11 xuño de 2017

No seguinte video resumo, pódense ver as actividades da Federación de Razas Autóctonas de Galicia-BOAGA na Feira Internacional Semana Verde. Está editado pola canle de internet vacatv.tv de Transmedia Comunicación.

ENLACE A VÍDEO RAZAS AUTÓCTONAS ("As Razas Autóctonas Galegas na Semana Verde 2017- Vídeo Resumen)

Tamén se poden descargar fotos no enlace FOTOS PREMIADOS  SEMANA VERDE 2017

 


Ler Máis »

uploads/9/news/1.jpg

• AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS TRIUNFARON EN GANDAGRO

Silleda (Pontevedra). Do 26 ao 28 de xaneiro 2017

As razas autóctonas tiveron un gran protagonismo na feira profesional GandAgro, celebrada en Silleda. Destacaron nunha carpa habilitada específicamente, pasando máis de 20.000 persoas a visitarnos, establecendo moitos.

O sábado fixemos unha degustación de produtos 100% raza autóctona diante do noso stand,na que houbo Cecina de boi de raza Vianesa, Embutidos de raza Porco Celta , Empanada de polo de raza Galiña de Mos ,Cordeiro de raza Ovella Galega e Carne guisada de raza Cachena. Todo un éxito.


Ler Máis »

uploads/9/news/14434865_1216768185032224_2823483980460925421_o.jpg

AS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS E OS SEUS PRODUTOS PROTAGONISTAS NA FEIRA EXPOLUGO A RURAL 2016

Pazo de Feiras e Congresos de Lugo. 8 e 9 de outubro 2016

Este fin de semana, e con motivo das festas de San Froilán, os días 8 e 9 de outubro vaise celebrar en Lugo outra edición da feira EXPOLUGO LA RURAL, sito no Pazo de Feiras ...


Ler Máis »

uploads/9/news/feira-do-poldro-en-muras-25-de-setembro.jpg

AS RAZAS AUTÓCTONAS NA FEIRA DO POLDRO EN MURAS

25 de setembro 2016. Muras-Lugo

Esta fin de semana, o domingo día 25, a cita é no Concello de Muras onde se vai a celebrar unha nova edición da Feira do Poldro e do Gando de Monte. Contaremos coa presencia ...


Ler Máis »

uploads/9/news/2016-09-09-212654.jpg

A CABRA GALEGA NA FEIRA DAS CABRAS DE MERLÁN 2016

18 setembro 2016. Merlán- Chantada

A cabra Galega estará o día 18 de setembro nunha nova edición da Festa da Cabra de Merlán, que igual que en anos anteriores organiza a Asociación de Veciños de Santo Tomé de Merlán, en ...


Ler Máis »

uploads/9/news/cartel-i-encontro-coa-historia.jpg

A CABRA GALEGA NO “I ENCONTRO COA HISTORIA”

Mosteiro de Caaveiro, días 20 e 21 de agosto 2016

No concello de A CAPELA van a celebrar o “I ENCONTRO COA HISTORIA. O PREÁMBULO”. Unha volta aos orixes que nesta ocasión vai a contar con exemplares de CABRA GALEGA procedentes da explotación -dun dos ...


Ler Máis »

PRESENTACIÓN DUN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS, SALIMAT -SEMANA VERDE 2014

DO 12 AO 15 DE XUÑO DE 2014, RECINTO FEIRAL DE SILLEDA (PONTEVEDRA)
uploads/9/news/tapirazas-2014.png

Neste ano 2014 e dentro das actividades a celebrar do 12 ao 15 de xuño no XVIII Salón de Alimentación do Atlántico – Salimat, no pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda, dentro da 37ª Feria Internacional Semana Verde de Galicia, BOAGA presenta por segundo ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas con produtos das razas autóctonas galegas en perigo de extinción. Esta actividade ten por obxectivo promocionar as razas autóctonas galegas e os seus produtos, poñendo en valor as excelentes cualidades culinarias e sensoriais, diferenciándose como produtos únicos e de calidade.

Xunto con BOAGA e as asociacións de criadores de cada unha das razas pertencentes á Federación, participarán o cociñeiro , e as Antonio Díaz Calvo (restaurante ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME)bodegas Fernández Rodriguez S.C. - ADEGA DA CAPELA e ADEGA CACHÍN S.C., cos viños Pousadoiro (Ribeiro) e Peza do Rei (Ribeira Sacra).

ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME, elaborará as tapas cos produtos das razas autóctonas galegas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá, Vianesa, Ovella Galega, Cabra Galega e Galiña de Mos, que se acompañarán de pan e bebida. O menú degustación con produtos de autóctonas consta de dezaseis tapas distintas, distribuídas en 4 tapas por día, bebida e pan. TapiRazas estará en funcionamento de xoves a domingo a partires das 13:00 h no pavillón 1, cun menú degustación.

Para descargar o menú pincha en: MENÚ TAPIRAZAS 2014


|
| © Boaga 2020