PARTICIPAMOS EN LA 4ª EDICIÓN DE GALICIA MARKET PLACE.

28 de febrero de 2019. Vigo (Pontevedra)
uploads/9/news/img_20190228_123558657.jpg

El 28 de febrero, participamos en la 4ª edición del Galicia Market place, que se celebró en el círculo de empresarios de Galicia, en Vigo. Estos encuentros, consistieron en mesas redondas, coloquios, almuerzos sectoriales, parladoiros y showcooking entre otras actividades, para hablar sobre los productos agro-mar-alimentarios de Galicia en los mercados nacionales e internacionales, la importancia de la diferenciación para ganar competitividad. Se habló de DOs, sellos de identidad, IGPs y otras marcas, que sirven para afianzar la calidad de los productos gallegos en nuevos canales de distribución. Se expusieron interesantes iniciativas empresariales gallegas del sector agrario y del mar.

Las siguientes imágenes están publicadas en el facebook del círculo de empresarios de Galicia (@circuloempresariosgalicia)


Limpar
uploads/9/news/tarjeton_hr3j_1.peg

UN RESTAURANTE DE RAZAS AUTÓCTONAS EN XANTAR

Xantar, Salón Galego de Gastronomía e Turismo, que se celebra en Ourense do 6 ao 10 de marzo, é unha feira que alcanza a súa décimo cuarta edición e que transforma o recinto de Expourense nun gran centro de restauración. En 12.000 metros cadrados cubertos recréase unha vintena de restaurantes con todos os detalles e servizos. O obxectivo é dobre: exaltar as materias primas coas que se elaboran os menús e fomentar a calidade e a prestación do servizo.


Ler Máis »

uploads/9/news/cabra_galega_gandagro.jpg

A Cabra Galega cobrou protagonismo na feira monográfica de GandAgro

O segundo monográfico da Gandería e a Agricultura, GandAgro 2012, que se celebrou no recinto da Feira Internacional de Galicia do 8 ao 19 de marzo, contou cunha ampla representación das razas autóctonas galegas que ...


Ler Máis »

uploads/9/news/foto_posta_de_largo.jpg

Posta de largo dos produtos derivados das razas autóctonas

O 3 de novembro realizouse no recinto feiral de Silleda (Pontevedra) unha presentación de produtos gastronómicos derivados das razas autóctonas de Galicia en perigo de extinción ante máis de 180 profesionais dos sectores da hostalería, ...


Ler Máis »


|
| © Boaga 2020