Limpar
uploads/9/news/plato_ovella.jpg

XORNADAS GASTRONÓMICAS DA OVELLA GALEGA EN FOZ

8.11.2013. O pasado 23 de marzo, o establecemento de turismo rural Casa da Roxa (www.casadaroxa.com), situada en Vilaronte, Foz (Lugo) organizou unhas xornadas gastronómicas que tiveron como protagonista a Ovella Galega. Nestas xornadas os asistentes puideron degustar un menú no que o plato principal foi o cordeiro leitón de Ovella Galega con ensalada e patacas.


Ler Máis »

uploads/9/news/tarjeton_hr3j_1.peg

UN RESTAURANTE DE RAZAS AUTÓCTONAS EN XANTAR

Xantar, Salón Galego de Gastronomía e Turismo, que se celebra en Ourense do 6 ao 10 de marzo, é unha feira que alcanza a súa décimo cuarta edición e que transforma o recinto de Expourense nun gran centro de restauración. En 12.000 metros cadrados cubertos recréase unha vintena de restaurantes con todos os detalles e servizos. O obxectivo é dobre: exaltar as materias primas coas que se elaboran os menús e fomentar a calidade e a prestación do servizo.


Ler Máis »


|
| © Boaga 2022