DEGUSTACIÓN GASTRONÓMICA DA TENREIRA DE RAZA CACHENA NO VAL DO DUBRA

Val do Dubra (3 e 4 abril 2016)
uploads/9/news/festa-da-empanada-do-val-do-dubra.jpg

O Domingo 3 e o luns 4 de abril, e dentro dos programas das Feiras de Abril 2016 que organiza o Concello do Val do Dubra, celebráronse no campo da feira entre outras ,degustacións gastronómicas de carne de raza Cachena, preparada de diferentes formas: guisada, carne ao caldeiro, en churrasco e chuletas. As xornadas tiveron moito éxito. A carne de raza Cachena procedeu da ganadería de José Antonio Liñares Rey, explotación do Val do Dubra.

DEGUSTACIÓNS GASTRONÓMICAS TENREIRA DE RAZA CACHENA NO VAL DO DUBRA

Diferentes medios de comunicación promocionaron as feiras como se pode ver pinchando nos seguintes enlaces:

NOTICIA FEIRAS VAL DO DUBRA (EL CORREO GALLEGO)

NOTICIA FESTA DA EMPANADA VAL DO DUBRA (A GALEGA- PROGRAMA BOAS TARDES emitido 04-04-2016, dende o minuto 46)

 


|
| © Boaga 2018