CARNE E PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS

SALIMAT - 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO
uploads/9/news/neveras-recorte.jpg

 

Entre os produtos que os nosos criadores  presentarán, hai carne e derivados cárnicos de vacún das razas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá e Vianesa, carne de cordeiro de Ovella Galega e de cabrito de Cabra Galega, así coma Galos, Pulardas e ovos de Galiña de Mos.

Os 14 produtores que participan, preséntanse coas seguintes marcas:

  • “GANADO DE LEMOS”
  • “GALO CELTA”
  • “GRANXA TEIXEIRO E PISTÓN”
  • “MONASTERIO CISTERCIENSE DE OSEIRA”
  • “GACARLI S.L.”,
  • “CACHENAS DE SAN BREIXO”
  • “GANDERÍA TRAS DO RÍO”
  • “GANDEIRÍA JUAN M. LAGE”
  • “CHOUSA DO LEA”
  • “AVES DO CONCELLO”
  • “GRANXA ECOLÓXICA O CARBALLO”
  • “RAMÓN VÁZQUEZ”
  • “TIERRA CELTA” e
  • “CASTRO DE MADROSENDE”.

Unha oportunidade única de se facer con estes produtos e acadar os contactos para poder desfrutar de eles tamén o resto do ano. 


|
| © Boaga 2019