Limpar
uploads/9/news/neveras-recorte.jpg

CARNE E PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS

SALIMAT - 19º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO

  Entre os produtos que os nosos criadores  presentarán, hai carne e derivados cárnicos de vacún das razas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá e Vianesa, carne de cordeiro de Ovella Galega e de cabrito de Cabra Galega, así ...


Ler Máis »

uploads/9/news/xornadas-tecnicas-15.png

XORNADAS TÉCNICAS DAS AUTÓCTONAS NA SEMANA VERDE

Do 12 ó 14 de xuño de 2015

Organizadas por Boaga, estas “Xornadas Técnicas de Razas Autóctonas Galegas en perigo de extinción”, levaranse a cabo a carón do stand que a federación terá no pavillón de gandería do recinto feiral de Silleda. Naceron ...


Ler Máis »

uploads/9/news/portada20folleto_semana_verde_20151.jpg

AS AUTÓCTONAS NA SEMANA VERDE

BOAGA ven de organizar para a sección de gandeiría desta edición da FEIRA ABANCA SEMANA VERDE 2015,  unha exposición de exemplares de Ovella Galega e Cabra Galega. E unha demostración de pastoreo de exemplares de ...


Ler Máis »

uploads/9/news/image001.png

DEGUSTACIÓN DE AUTÓCTONAS GALLEGAS EN ALICANTE

El próximo miércoles 10 de junio, tendrá lugar de la mano de Sergio Rodríguez la presentación-degustación de carne de nuestras razas autóctonas bovinas (Cachena, Caldelá, Limiá, Frieiresa y Vianesa) en el RESTO-BAR GEMA PENALVA de ...


Ler Máis »

uploads/9/news/a-rosada.jpg

E PARA COMER CORDEIRO...

O restaurante Rosada na Rúa Montero Ríos da cidade de Lugo. Está a celebrar ata o día 14 de xuño unhas Xornadas gastronómicas do cordeiro de Ovella Galega.  Os cordeiros, de producción ecolóxica, proceden da ...


Ler Máis »

uploads/9/news/festa-da-cachena-para-web.jpg

FESTA DA CARNE DE CACHENA EN VILAMARÍN

Empeza o maratón de festas adicadas ás nosas razas. Se queremos desfrutar da carne de esta raza de pequeño tañamo pero con un sabor inconfuncible, o vindeiro sábado 6 de xuño temos parada obrigada en ...


Ler Máis »

uploads/9/news/segunda-festa-cotobade-31-maio-frieires.jpg

CARNE DE RAZA FRIEIRESA NA “2ª FESTA GASTRONÓMICA DO BECERRO ECOLÓXICO Ó ESPETO”

Viascón-Cotobade, 31 de maio de 2015

Despois do éxito da primeria edición, o próximo 31 de maio non podemos deixar de achegarnos ata Viascón- Cotobade, onde se celebra a “2ª Festa Gastronómica do Becerro Ecolóxico ó Espeto”,e desfrutar duns becerros de raza Frieiresa criados en ecolóxico procedentes da explotación de Roberto Louzán Alonso de Viascón.

Non perdan esta oportunidade.


Ler Máis »

uploads/9/news/dscn9833.jpg

AS RAZAS AUTÓCTONAS PARTÍCIPES NA XORNADA SOBRE BOSQUES SOSTIBLES E GASTRONOMÍA GALEGA.

Centro Superior de Hostelería de Galicia. Santiago. 06/05/2015

O mércores 6 de mayo impartiuse una xornada sobre “Bosques Sostenibles y Gastronomía Gallega. PEFC, garantía de trazabilidad de los productos del bosque”, na Escola Superior de Hostelería de Galicia en Santiago de Compostela. O encontro foi dirixido a propietarios e xestores forestais, produtores, chefs e outras entidades da cadena de valor dos produtos silvestres procedentes dos bosques (setas, castañas, gando, mel….).

 


Ler Máis »


|
| © Boaga 2018