TAPIRAZAS NO "20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO" 2016

SALIMAT 2016-Pavillón 1; recinto feiral Silleda- 9-12 junio 2016
[TAPIRAZAS NO "20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO" 2016 - uploads/9/news/foto-tapirazas.jpg]

A FEDERACIÓN DE RAZAS AUTÓCTONAS DE GALICIA-BOAGA EN COLABORACIÓN CO COCIÑEIRO ANTONIO DÍAZ DO RESTAURANTE ANDARUBEL, PRESENTAN NO 20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT, UN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS.

Neste ano 2016 e dentro das actividades a celebrar do 9 ao 12 de xuño no 20º Salón de Alimentación do Atlántico – Salimat, no pavillón nº 1 do recinto feiral de Silleda, dentro da 39ª Feria Internacional Semana Verde de Galicia, BOAGA presenta por cuarto ano consecutivo TapiRazas, un restaurante de tapas con produtos das razas autóctonas galegas en perigo de extinción. Esta actividade ten por obxectivo promocionar as razas autóctonas galegas e os seus produtos, poñendo en valor as excelentes cualidades culinarias e sensoriais, diferenciándose como produtos únicos e de calidade.

Xunto con BOAGA e as asociacións de criadores de cada unha das razas, participarán o cociñeiro Antonio Díaz Calvo (restaurante ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME), e as bodegas Fernández Rodriguez S.C. - ADEGA DA CAPELA e ADEGA CACHÍN S.C., cos viños Pousadoiro (Ribeiro) e Peza do Rei (Ribeira Sacra).

ANDARUBEL-FRAGAS DO EUME, elaborará as tapas cos produtos das razas autóctonas galegas Cachena, Caldelá, Frieiresa, Limiá, Vianesa, Ovella Galega, Cabra Galega e Galiña de Mos, que se acompañarán de pan e bebida. O menú degustación con produtos de autóctonas consta de dazaseis tapas distintas, distribuídas en 4 tapas por día, bebida e pan. TapiRazas estará en funcionamento de xoves a domingo a partir das 13:00 h no pavillón 1, cun menú degustación. Non o Perdades!

Para descargar o menú prema en Menú Tapirazas