TAPEANDO CON AUTÓCTONAS EN CASTRELO DE MIÑO

Castrelo de Miño-Ourense. 7 e 8 de abril de 2017
uploads/9/news/img-20170328-wa0007.jpg

Esta Fin de Semana degustarase a carne de Cachena en Castrelo de Miño, dentro do programa de actividades "Castrelo Sabe", Está organizado un tapeo no "Parque Náutico" (Venres 7 abril, de 13:00 a 21:00h) e no "Café Bar Cuco" (Sábado 8 de abril, de 13:00h a 21:00h)

As tapas que se poderán degustar por 2 euros,son tan suculentas coma "Solombo de tenreira de Cachena envolto en crema de champiñón e bacón en hoxaldre" (Venres7) e "Arepa rechea de lombo de tenreira Cachena asada con pementos, bacón e salsa" (Sábado 8 de abril).

Non o perdades!


|
| © Boaga 2017