ÉXITO DE COMERCIALIZACIÓN DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS Y DEL RESTAURANTE TAPIRAZAS EN SALIMAT 2019

6-9 de xuño 2019. Silleda- Pontevedra
[ÉXITO DE COMERCIALIZACIÓN DE LAS RAZAS AUTÓCTONAS Y DEL RESTAURANTE TAPIRAZAS EN SALIMAT 2019  - uploads/9/news/img-20190609-wa0020.jpg]

Este ya es el octavo año consecutivo en el que la zona "DE NOS A VOS" con comercialización de productos de las razas autóctonas fue un éxito y con más consumidores interesados en este tipo de productos diferenciados. Realizaron muchos contactos comerciales para la venta de producto. Otro año más siendo un éxito rotundo!. 

Los criadores y marcas participantes fueron:

 “CACHENAS DE PANTÓN” de Mª Carmen y Ramón. (Con produtos da raza Cachena e Galiña de Mos)

 “CACHENAS DE SAN BREIXO” de Jordi Ánguez (Con produtos da raza Cachena e Galiña de Mos)

 “GANDARÍA E CARNICERÍA LAGE” de Juan Manuel Lage (Con produtos da raza Caldelá)

 “GANDERÍA TRAS DO RÍO” de Rebeca Yáñez Y Miguel Pernas (Con produtos da raza Cachena e Galiña de Mos)

 “GRANXA CASTRO DE MADROSENDE” de María José Castro (Con produtos da raza Galiña de Mos)

 “AVES DO CONCELLO” de Francisco Monasterio (Con produtos da raza Galiña de Mos)

 “CHOUSA DO LEA” de José Zapata (Con produtos da raza Galiña de Mos)

“O AGRO” de Roberto Louzán (Con produtos da raza Caldelá)

 “GRANXA AEIROA” de Sandra López (Con produtos da raza Galiña de Mos)

 “CRUZ GRILLE” de Cruz Grille(Con produtos da raza Galiña de Mos)

 “GRANXA TEIXEIRO E PISTÓN” de Miguel Cordero e Yolanda Gómez (Con produtos da raza Cabra Galega)

 “GANADERÍA BALÍN” De Antonio Pérez (con produtos da raza Limiá)

 “A GRANXA DE LOLA” de Victor Fontán (Con produtos da raza Galiña de Mos)

 “GACARLI S. L.” de Lisardo López (Con produtos da raza Ovella Galega e Limiá)

Enhorabuena a todos!!!!

Este ano o restaurante Tapirazas foi un fervedoiro de comensais!, tanto que nos 4 días das degustacións superáronse as previsións de anos anteriores, e agotouse a mercancía.

En el Tapirazas más de 1200 menús fueron servidos por el cocinero Antonio Díaz (Restaurante Andarubel). Como muestra se pueden descargar algunas de las exquisitas preparaciones que pudieron degustar los comensales que pasaron los 4 días de la feria.