NOVO ÉXITO DAS RAZAS AUTÓCTONAS NO TAPIRAZAS
Salimat 2016. Silleda (9-12 de xuño de 2016)
O restaurante Tapirazas, organizado pola Federación de razas autóctonas de Galicia-BOAGA, na feira Semana Verde, contou durante catro días cos produtos das nosas 8 razas autóctonas. O interés foi espectacular xa que o menú se ...
EXPOSICIÓN DE ANIMAIS E RESULTADOS DOS CONCURSOS DE VACÚN SEMANA VERDE 2016
SEMANA VERDE - SILLEDA (9-12 xuño de 2016)
Durante a celebración da Feira Internacional Semana Verde de Galicia, foron moitas as actividades e promocións que se fixeron coas nosas razas autóctonas galegas. Houbo coma en anos anteriores exposición de animais vivos das razas ...
O ESCAPARATE DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS.
Feira Internacional de Galicia-Silleda. do 9 ao 12 de xuño de 2016
BOAGA ven de organizar para a sección de gandeiría desta edición da FEIRA ABANCA SEMANA VERDE 2016, unha exposición de exemplares de Ovella Galega e Cabra Galega e Frieiresa. En vacuno realizaranse os seguintes concursos: ...
TAPIRAZAS NO "20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO" 2016
SALIMAT 2016-Pavillón 1; recinto feiral Silleda- 9-12 junio 2016
A FEDERACIÓN DE RAZAS AUTÓCTONAS DE GALICIA-BOAGA EN COLABORACIÓN CO COCIÑEIRO ANTONIO DÍAZ DO RESTAURANTE ANDARUBEL, PRESENTAN NO 20º SALÓN DE ALIMENTACIÓN DEL ATLÁNTICO-SALIMAT, UN MENÚ DEGUSTACIÓN CON RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NO TAPIRAZAS. Neste ano ...
CARNE E PRODUTOS DAS RAZAS AUTÓCTONAS GALEGAS NA SEMANA VERDE DE SILLEDA 2016
SALIMAT 2016-Pavillón 1; recinto feiral Silleda- 9-12 junio 2016
Quince criadores de razas autóctonas galegas pertencentes as asociacións integradas na Federación de Razas autóctonas de Galicia - BOAGA, presentarán en exposición e venda, a carne e os produtos derivados das razas autóctonas galegas en ...
IV XORNADAS GASTRONÓMICAS CORDEIRO DE OVELLA GALEGA NO RESTAURANTE RÍO LEA
Castro Ribeiras de Lea, 3-ao 19 de xuño de 2016
Poderemos gozar novamente da carne de cordeiro de Ovella Galega nas IV Xornadas Gastronómicas desta raza que se celebrarán do 3 ao 19 de xuño de 2016 no restaurante Río Lea, en Castro de Riberas ...
AS NOSAS RAZAS AUTÓCTONAS ESTIVERON NO MERCADO MUNICIPAL DE PONTEVEDRA
Pontevedra. 23 de abril de 2016
O pasado sábado 23 de abril, un grupo de cociñeiros promocionaron mediante un showcooking ás razas autóctonas no Mercado Municipal de Pontevedra. Os chef Iñaki Bretal, Rubén Vallejo e Rocío Garrido cociñaron Tataki de raza ...